Meer informatie

GigaKids is een typecursus van deze tijd! Met een leuk interactief programma en gezellige, maar o zo belangrijke, klassikale lessen!

Typeprogramma

Bij de Gigakids typecursus werken we met de computer via het internet. Je krijgt een code waarmee je bij de cursus komt. Dit gaat heel simpel. Als je typt wordt bijgehouden hoe snel je typt en hoeveel fouten je maakt. Het lijkt dus wel wat op een spel.

Ik vond typecursus erg leuk en gezellig, maar jammer dat het af is! Ik zou het zo nog een keer willen doen.- Lars

Typespelletjes

Bij het programma gebruiken we ook typespelletjes. Deze typespellen zijn aangepast aan de lesstof. Zo kan na les 1 een spel worden gespeeld met alleen de letters die tot dan toe zijn geleerd.

Ik vond de typecursus erg leuk en je leerde er ook nog iets van (die teksten). Het was boeiend en het was ook niet saai. - Mette

Prijs

De prijs van een cursus kan je het beste vragen aan de betreffende cursusleider. We proberen het bedrag zo laag mogelijk te houden, maar er zijn wat verschillen per locatie vanwege het al dan niet moeten doorberekenen van huur en reiskosten.

Ik vond het superleuk. Hanneke legde alles goed uit. Ik ga het kinderen laten horen hoe leuk het was. - Rianne

Examen

Het doel is dat de kinderen minimaal 100 aanslagen per minuut kunnen typen. Op het diploma komt het aantal aanslagen per minuut dat is gehaald te staan. Om daarna het tempo nog wat meer op te voeren en routine te krijgen, is het natuurlijk belangrijk om te blijven typen. Een officieel erkend typediploma bestaat in Nederland niet.

Ik vond de typecursus echt heel erg leuk. Ik ben blij dat ik geslaagd ben. Groetjes Noa !

Groepsgrootte

De groep bestaat uit maximaal 15 kinderen. De lengte van de lessen zal dusdanig zijn dat voldoende aandacht aan elk kind kan worden besteed. (45 tot 60 minuten)

Samen met andere kinderen

Samen met andere kinderen typen is veel leuker dan in je eentje thuis. Bij de Gigakids cursus weet je dat je bij de volgende les alles af moet hebben, en dat de andere kinderen dat ook doen. Bovendien is leren typen leuk met de Gigakids cursus, o.a. omdat je ook elke week de spelletjes kunt spelen.

hoi juffie ik type nu voor jou ik vind dit best wel leuk ik ben nikki en ik ben negen jaar doei ik vind het geweldig.

Leuk, grappig en ik heb er veel van geleerd - Deno